Verhuizing bedrijf checklist
Home » Uncategorized  »  Verhuizing bedrijf checklist
Verhuizing bedrijf checklist

Verhuizing bedrijf checklist – U verhuist met uw bedrijf, hiervoor heeft u een bedrijf nodig. Dit is waar om u moet kiezen voor Feitsma verhuizingen.

Over ons

Feitsma Verhuizingen is al tijden een vertrouwd gezicht in Haarlem. Al zo lang, dat eigenlijk niemand precies meer weet wanneer opa Feitsma ooit begonnen is met verhuizen. De eerste advertenties van Feitsma in het Haarlems Dagblad komen uit 1930. Laten we het gemakshalve maar even op 1927 houden,

Zakelijke verhuizingen

Wilt u uw bedrijf verhuizen, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen voor binnen- en buitenland. Met onze decennia lange ervaringen op dit gebied weten wij precies de do’s en don’ts op dit gebied.

Innovatie staat bij ons voorop, doormiddel van werkwijze en de materialen die we daarbij gebruiken. Waar vroeger alles uit het raam gehesen werd hebben wij nu een gloednieuwe liftwagen tot onze beschikking. Deze staat in mum van tijd op tegen het kantoorpand.

Nu komt u als door de wol geverfde bedrijfsleider zelf om de hoek kijken. Heeft u namelijk wel een kvk-adreswijziging doorgevoerd en is de verhuischecklist helemaal op orde? Loopt u ergens tegen aan dan kunt u altijd bij ons terecht, wij help u graag verder met eventuele problemen.

Tijdens de verhuizing hebben we altijd een centraal aanspreek punt de zo gehete voorman. Hij leidt de verhuizing in goede banen en stuurt het team aan, zodat alles soepel en naar wens verloopt. Dus met vragen tijdens de verhuizing kunt u altijd ter plekke terecht bij deze persoon.

Huur van verhuismaterialen

Wilt u liever alles zelf voorbereiden, om bijvoorbeeld kosten te besparen, dan is het ook mogelijk om verhuismaterialen te huren bij ons. Hier volgt een lijst van de te huren materialen.

-Verhuisdozen; deze worden ruim van tevoren geleverd op locatie zodat u alvast kan beginnen met inpakken. (deze zijn ook de huren als wij het inpak gedeelte op ons nemen)

– verpakkingsmaterialen; Seal, tape, dekens en noppenfolie. Voor de verpakking van de kostbare spullen. En om bijvoorbeeld lades van kastjes mee dicht te sealen.

-liftwagen; sinds kort hebben wij ook een liftwagen tot onze beschikking deze is alleen incusief chauffeur/verhuizer te huren.

-verhuiskarretjes (hondjes); te huren zolang de voorraad strekt.

Verhuizen met Feitsma

Als u uw bedrijf wilt verhuizen met Feitsma, een bedrijf met al bijna 100 jaar ervaring en 50.000 verhuizingen. Vraag dan nu een offerte aan. Dit kunt u gemakkelijk en snel doen via deze link, whatsapp of telefonisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *