Ontdek de 5 meest inspirerend artikelen van wooninfluencers over de Decoreren
Home » Uncategorized  »  Ontdek de 5 meest inspirerend artikelen van wooninfluencers over de Decoreren
Ontdek de 5 meest inspirerend artikelen van wooninfluencers over de Decoreren

Op Wooninfluencers.nl vind je een schat aan inspirerende blogs van een breed scala aan getalenteerde wooninfluencers. Elk van hen heeft een unieke stijl die we koesteren en waarderen. We zijn dol op de diversiteit en de authentieke teksten die onze aangesloten influencers delen. Speciaal voor jou hebben we de top 5 blogs over decoreren geselecteerd, die je hieronder kunt lezen. De volledige blogs kun je lezen op Wooninfluencers.nl, samen met nog veel meer inspiratie op het gebied van wonen. Bijvoorbeeld over hoe je je woning kunt verduurzamen, je tuin opnieuw kunt inrichten of de laatste interieurtrends. 

Slaapkamer verhalen

Wooninfluencer Roos vertelt over decoreren, tweedehands winkels, zelf je pareltjes vinden. Je leest haar blog als een klein verhaaltje, want ze neemt je mee in haar wereld. Roza’s Wereld. Met een grote glimlach lezen we met plezier haar blogs en raden die ook echt aan, zelfs als je niet hoeft te decoreren!

Minimalisme in huis: waarom minder soms meer is

Wie van duurzaam houdt heeft vast ook kennisgemaakt met het concept van Tiny Houses. Wij hebben een Wooninfluencer die expert is op het gebied van Tiny Houses en in zijn blogs vertelt hij over de voordelen van minimalistisch wonen. Met zijn handige tips kun ook jij je huis inrichten en decoreren voor het ultieme zen gevoel.

2 supermakkelijke & betaalbare DIY-interieurtips

Wooninfluencer Anita heeft een mega track record als het aankomt op wooninspiratie. Ze inspireert met interessante onderwerpen als “kunst in je badkamer”, hoe je een nieuwbouwwoning een kleurrijke make over kan geven en ze staat in deze top 5 met haar blog over DIY interieurtips. Zelf je tuinkabouter goud spuiten? Dat is gewoon een goed idee!

De must haves voor een stoere meidenkamer

Heb je een kleine meid die groter wordt? Dan weet je dat het tijd wordt om de roze bloemetjes lampen en schattige knuffeltjes te vervangen voor wat stoere items en andere kleuren. In de blog van Wooninfluencer Stephanie komen tips voor jouw opgroeiende dochter aan bod. Dus voor je begint met verbouwen, misschien een goed idee om deze tips samen met je dochter te lezen.

More than… a Room – Marvel thema kamer

We hadden het net over een dochter maar ook kleine jongetjes worden groot en ook dan zijn de olifantjes en tijgertjes niet meer helemaal naar zijn wens. Voor alle Marvel-fans schrijft Stephanie in haar blog hoe zij de kamer van haar zoontje omtoverde tot een Marvelkamer. Het hoeft niet duur te zijn en met lichtjes en een 3D wallpaper ben je al een heel eind!

Wooninfluencers is een nieuw inspiratieplatform voor en door bloggers met een passie voor wonen. Ben jij ook een blogger en wil je graag meeschrijven? Dat kan! Wooninfluencers promoot gratis al jouw content, zodat jouw inspiratie gedeeld wordt met een groter publiek. 

Google review:

Roos

Net beginnend met Roza's wereld, druk aan het ontdekken hoe sociale media werkt. Langzaamaan groeit mijn content en krijgt het vorm. Dan word ik in mijn kraag gevat door Stephanie van Wooninfluencers met de vraag of ik voor hen wil bloggen. Paniek alom en waarom? Daar ben ik niet voor in de wieg gelegd? Maar omdat ik zo leuk schrijf! Aantal blogs en 7 kleuren ontlasting verder van de zenuwen wil ik jullie bedanken! Voor de ontdekking, het ontdekken van mijn kunnen en dat ik deel mag uitmaken van dit geweldig platform!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *